De bekwaamheid van Nawar Hussein als investeerder in onroerend goed heeft van hem een ​​soort legende gemaakt, hoewel hij ook zeer gewaardeerd wordt als ondernemer. Zo heeft hij zelfs zijn systeem als handelsmerk gedeponeerd voor succesvolle vastgoedbeleggingen. Dat alles maakt Nawar Hussein tot een vertrouwde adviseur en een erkende expert in vastgoedkwesties, die zijn internationale klantenbestand vertrouwt met hun fortuin. Het beste voorbeeld van zijn zakelijk vermogen is misschien zijn mede-oprichting van Riereta Equity Group, dat is uitgegroeid tot een toonaangevende vastgoedinvesteringsmaatschappij die gespecialiseerd is in onroerend goed in de regio’s Barcelona en Girona in Spanje, hoewel het bedrijf is uitgegroeid tot een zeer sterke in heel Spanje beschouwd als een van de beste makelaars van het hele land.

Nawar Hussein handelt in zowel commercieel als binnenlands onroerend goed in een breed scala van sectoren, waaronder woonhuizen, meergezinswoningen. winkel-, productie- en kantoorruimte. Het belangrijkste doel voor het kopen, verkopen, leasen, het te huur aanbieden van onroerend goed of zelfs het gebruik van de eigenaar is met de hoop een indrukwekkend rendement op investering (ROI) te behalen.

Met meer dan een decennium aan onroerend goed onder zijn riem, is de Spaanse vastgoedexpert Nawar Hussein erin geslaagd een uitgebreid netwerk van waardevolle partners op te bouwen. Daarom wordt hij vaak een visionaire ‘dealmaker’ genoemd. Daarom is Nawar altijd uniek in staat geweest om een ​​hoog rendement op investering (ROI) te behalen voor al zijn investeerdersklanten. Tegenwoordig staat Nawar Hussein hoog aangeschreven vanwege zijn transparantie in alle transacties. Hij kan tegenwoordig bogen op een fenomenale reputatie als zakenman, vooral op het gebied van investeringen in onroerend goed.